Hva jeg ser som ikke du ser

Jeg har nettopp sendt en liste på mail til min kjære som har tittelen HVA JEG SER SOM IKKE DU SER.
Dette kunne vært tittelen på et dikt, og handle om alle disse attraktive detaljene hos han (moonwalk?) som jeg beundrer i smyg fra sofaen. Eller mailen skulle kunne handle om framtiden vår, alle fantastiske muligheter vi har og styrken han gir meg bare ved å være i nærheten.

Nei tenk, for at det er ikke det.

Det er en liste over alt av husarbeid som jeg ser men som han OVERHODE ikke registrerer: Tannkrem og hår i vasken. Tomflasker i lassevis. Kjøleskap som trenger å renses for gamle agurker med stigende intelligens. Listen er lang, den hadde tretten punkter tror jeg. Trykker man ekstra hardt og aggresivt på tastaturet når man skriver lister, fatter mottageren poenget med en gang. Hans mailprogram spytter (Uttales schpyttterr) ut listen til han, liksom.

PMS, jeg?

2 kommentar to “Hva jeg ser som ikke du ser”

  1. storesøss Says:

    buhu… jeg vil også ha noen jeg kan sende spyttende lister til. ville det vært i overkant crazy om jeg sendte en slik liste til mine få, platoniske venner med snabel, eller eventuellt mine gode venninners ektemenn? ingen tvil… de vil la det passere.
    ps! i min bok må svogersøten bare tilbringe resten av sitt liv moonwalking. dusør utloves for en filmsnutt…

  2. B Says:

    Haha…jeg skal prøve å få smygfilmet han og lagt ut på youtube. Skryter jeg mange nok ganger, blir han ivrig og moonwalker oftere. Vi tester…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: