Alle er vi bra på noe

Tror det er flere familier enn oss som automatisk deler inn hverdagen i «sine» oppgaver, da kanskje først og fremst etter hva man er best på.

Jeg er jo, som alle nå vet, best på å støvsuge (jo, det er jeg) og vaske golv. Jeg er i tillegg best på å administrere alle aktiviteter som gjelder skole, trening, fester og barnebursdager. Ikke ille bare det.

Storebror klarer å presse flere klesplagg inn i skapet enn noen av oss andre, han er rett og slett best på det. Det skyldes lang erfaring og null interesse. Så det er hans ansvar i familien.

Lillesøster er best på å ta av korkene på alle sine tusjer og gjemme de på en hemmelig plass som ingen vet om. Der er hun enestående, og engasjementet er på topp. Nei, har du sett, nå må vi kjøpe nye tusjer igjen, mamma. Disse har også tørket.

Min mann er best på å lage mat og vaske klær. Og nå kommer vi til kjernen i dette innlegget: Han er for tiden bortreist, og jeg har motvillig måtte ta over hans glansnummer på vaskerummet. Og gjett hva han gjør, denne fantastiske, underlige mannen? Han bretter skittentøyet! Det er sant! I skittentøykurven ligger det en sirlig brettet haug med svett treningstøy og kjøkkenhåndklær!

Jeg ble helt satt ut nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: