Luftlomme

Storebror er hjemme med stygg hoste i dag. Og leser man her så forstår man at det minste lille slim i halsen er ganske så slitsomt for denne lille mannen.

Men innimellom hostekulene er han i strålende humør. Jeg liker å være sammen med Storebror. Han har et godt og sympatisk vesen. Han smiler mildt, lytter når man snakker, tøyser og tuller, spør og graver.

VI har Zlatanforbud under lunsjen, Storebror får ta en pause i fotballskravlingen. Det tar nøyaktig ett minutt så har han brutt forbudet. Vi ler begge to. Øynene hans glitrer av latter og muligens litt feber. Jeg ombestemmer meg. Selvfølgelig skal vi snakke om fotball. Offside får bli dagens tema. Om noen visste hvor lite interessert jeg er i fotball skulle de kanskje forstå hvor høyt jeg elsker min sønn når jeg gestikulerer, tegner i luften og ler på de rette plassene.

Ah, denne energi som mine barn fyller meg med. Håpfull, fnisende, magisk energi. En hostete hjemme-fra-skolendag kan være en nyttig luftlomme for en mamma og hennes sønn. Påfyll av nærhet og kjærlighet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: