Klip meg i armen

I ettermiddag skal Lillesøster på helsestasjonen, synstest og vaksine står på menyen. Hun ville at jeg skulle klipe henne i armen her om dagen, et klip som skulle være akkurat så ondt som vaksinen. Eller saksvinen, som hun kalte det. Jeg tok antagelig litt ekstra i, bare for at hun skal bli positivt overrasket i dag når stikket ikke kjennes i nærheten så mye. Bare hun ikke roper ut mamma, denne saksvinen gjorde  ikke så ondt som når du kliper meg i armen.

Hun gruer seg ikke et dugg. Og synstesten er bare spennende, synes hun. Det eneste jeg kan tenke meg er at hun kommer til å blir noget forbannet når noen skal fortelle henne hva hun skal gjøre, og hvor hun skal sitte. Ikke lei seg. Bare forbannet.

Så når jeg tenker hvor vidunderlig forbannet hun kan bli, og i tillegg ser for meg at hun eventuelt skulle behøve briller da smiler jeg helt automatisk veldig veldig mye her jeg sitter alene på jobb. Hun er den fineste, kuleste og helt sin egen lille dame.

Reklamer

2 kommentar to “Klip meg i armen”

  1. Marit Says:

    Nå lurer jeg litt på, hvordan gikk det? Hehe:)

    • B Says:

      Åh, det gikk så bra. Hun var litt under på høyde, litt over på vekt, hadde perfekt syn, og en mamma som snufset i bakgrunnen bare for at hun har verdens fineste barn. Alt som vanlig. Og nålen på vaksinen var så utrolig tynn, hun kjente virkelig ingenting. Var ikke sprøytenåler skrekkelig mye tjukkere før?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: