Fredag

Fredag, altså. Den dagen i uken der alt er litt lettere. Og visst er det forbausende ofte sol på fredager? Tror det kommer av at det er så mye mer positiv energi i luften på fredag enn for eksempel på tirsdag, at skyene bare fordamper. For meg er fredag en musikkdag. Jeg hører på bøttevis med bra musikk i ørepluppene, og på fredager er det pump up the volum, altså. Høy musikk, spise lunsj mens jeg leser nyheter på dataskjermen. Jeg merket dog ikke at den ene pluppen ramlet ned i maten, og at jeg plukket den opp med gaffelen og putted den i munnen sammen med kylling, erter og nydelig bulgursalat. Ikke engang en hvit ledning i munnviken gjorde meg mistenksom. Jeg prøvde desperat å definere råvaren med tunge og tenner før jeg spyttet den ut igjen. Og nå merker jeg at det har hendt noe med bassen til Kings Of Leon, den er litt tam.

Men hva gjør vel det. Det er jo fredag. Og jeg skal få kysse på verdens fineste unger helt til solen har gått ned og chipsskålen er tom i kveld. Vi skal tenne lys, sitte hulter i bulter i sofaen å synge høyt til Idol.

8 kommentar to “Fredag”

 1. Lene Kristin Says:

  PLuppen, ja. Jeg syntes det var rart om det var ledninger festet fast i PUppen din, og hvor lenge kan man egentlig jobbe med tenner og tunge før man kjenner igjen sin egen pupp, liksom?

  • B Says:

   Hahaha!!! Det skulle i og for seg ikke være helt umulig at det var puppen, etter åttitre år med amming. Fortsett å tolke tekster! Alt blir så mye morsommere da…

 2. Tina Says:

  Bente, jag är JÄTTEdålig på att kommentera hos dig men du ska veta att jag skrattar så gott åt dina tokigheter!!! 😀

  • B Says:

   Hei, min venn! Og jeg følger deg! Av og til har man bare ikke noe å tilføre, man bare «tar i mot» tankene og ordene. Og det er akkurat sånn det skal være. Jeg ser at dere har det bra! Skulle gjerne våget å gjøre noe slik selv en dag, /Klem

 3. Monajenten Says:

  Hahaha nå har jeg ledd meg gjennom halve bloggen din, for en fantastisk lesning!

 4. Monajenten Says:

  Herlighet jeg ler enda. Jeg tok meg den frihet og skrev et innlegg om bloggen din hos meg, for den er bare helt nydelig. Gi meg beskjed hvis du ønsker at jeg skal slette det:-)

 5. Julia Says:

  Herlig fortelling! Ønsker deg en finfin mandag, til tross for at den unektelig mangler fredagens atmosfære.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: