Jo mere vi er sammen, jo galere vi blir

I dag delte vi hele herlige lille familien i to. Det er fordi vi har vært sammen hver eneste dag og natt hele julen. Man kan bli litt småkvalm og frustrert av for mye omgjenge. Så to av oss ble hjemme og tittet på drit-skirenn på tv, mens de andre to la av gårde for å handle balsam, salami og kaviar. Det var godt med en pause i forholdet.

Og av samme grunn har jeg tenkt å jobbe i morgen. Bare for at familien skal savne meg, og tenke at herregud, så bra at hun finnes, Det er ferie en uke til her i Sverige. Og jeg har ingen oppdrag på gang. Hm. Hvis noen behøver hjelp med ett eller annet, bare send en mail inne på Himmelfisk. Hva som helst. Sakprosa. Svenskevitser. Generelle kjerringråd. Sinte sanger fra 70-tallet med sosialistiske motiv. Busstider mellom Kristiansand og Porsgrunn. Og så  barneprints, selvfølgelig. Jeg kan alt det der.

Reklamer

6 kommentar to “Jo mere vi er sammen, jo galere vi blir”

 1. Maria Says:

  jeg trenger hjelp. jeg skal begynne å jobbe igjen etter mammaperm. føler meg helt hjernedød. tror ikke det funker så bra å snakke om tøybleier, gulp, tannfrembrudd og hengepupper for 7 filmelever i 19-års alderen. derfor trenger jeg hjelp til omstilling. tips?

  • B Says:

   Jeg føler så med deg! Har vært akkurat der du er! Og det morsomme er at om to uker så kjennes det ut som om du aldri har vært borte fra jobben, og hjernen er på plass igjen. Bare vent. /Stor klem til deg!

   (Hengepuppene kan du true med å ta fram om de ikke oppfører seg…)

 2. Liv-Inger Says:

  Akk, kjenner meg igjen i tittelen på innlegget ditt, ja. Ikke fordi vi i familien på fem blir gale. Men vi har bodd fire dager hos svigermor med familie. Og det sier jeg, man blir gal av å bo oppå andre! Godt å komme hjem til seg selv igjen!

  Håper du finner på noe smart å gjøre den nærmeste uka!

  🙂

  • B Says:

   Er det ikke utrolig at det er så mange som tilbringer julen på den måten? Skal det virkelig være sånn? Skal vi skrive en bok sammen? En overlevelsesguide for å klare seg gjennom fire dager hos svigers i julen på beste måte? Vi kommer til å bli rike, vettu. Bare si fra, du. /klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: