Fra småfeit til fet

Dere kjenner  jo mine tanker ganske bra nå etter at jeg har fundert høylytt her i to år. Vil dere vite hvordan jeg ser ut?

OK, da får dere lukke øynene, så skal jeg forklare. Jeg har en enorm selvinsikt, glem ikke det. Jeg kan se meg selv 2D, 3D, innenfra og ut, utenfra og inn, fugl- og froskeperspektiv. Derfor er min beskrivelse av mitt ytre helt korrekt:

Jeg har stor, glad munn med store, fine tenner. Jeg har smileøyne som liksom blir borte når jeg ler på ordenlig. Jeg har et ovalt ansikt, bollekinn og en oppstoppernese som er karakterløs og ufarlig. Jeg har munnviker som peker nedover, det gjør at jeg ser sur ut når jeg slapper av i ansiktet, selv om jeg er på alminnelig godt humør. Jeg har brunt langt, skrekkelig tykt hår, og standardører. Jeg har en raus byste, generøs ræv, rak rygg, seig gange, ypperlige ankler og en tønneform-figur i stadium 1.

Så. Nå vet dere. Det er bare å hilse om dere skulle se meg på gaten.

Det var den begynnende tønneformen dette innlegget skulle handle om. Jeg tror jaggu meg jeg må slanke meg litt. Er det noen der ute som har testet LCHF? Det blir ingen slankeblogg her inne, det lover jeg. Gud forby.

Reklamer

6 kommentar to “Fra småfeit til fet”

 1. Silje Says:

  Høres fin ut! Skal hilse jeg.

 2. Lammelåret Says:

  Jeg har jukset! Jeg leste med øynene åpne. Går det bra?

  • B Says:

   Hihi…jeg så den logiske bristen i mine valg av ord. Men jeg ble så revet med av tanken på at noen skulle sitte i lotusstilling å lytte til meg at jeg skrev det likevel. Det er det forbaskede bekreftelsesbehovet, altså…Kanskje jeg bør gi ut lydbok? Bare skravle på om meg selv? Mamma kjøper ihvertfall tre eks…/klem

 3. Bergljot Says:

  😉 Jeg synes du høres fin ut. Så den kloke kroppen sin, som bevilget seg et lite fettlag på kroppen din sånn at du ikke skulle fryse i fjor, da det var så kaldt, det ble altså ikke borte da våren kom? Greit å få brakt dette på det rene. Jeg har nå gått her og ventet på et oppfølgingsinnlegg til denne teorien jeg mener å huske at du lanserte i fjor. Eller forfjor. Eller noe. Godt nyttår til deg!

  • B Says:

   Jajamen, fin som ei fele. Dog litt trinnere enn ønsket. Det en viss genetikk inne i bildet, det hender visst noe med halve slekten når man nærmer seg førti. Som man ikke kan kan gi kalde vintre skylden for. Jeg kjemper imot, men på en kul og relæks måte. /(bamse)klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: