Jeg går aldri fra deg

Vi skal holde sammen forever, jeg og Lillesøster. Det bestemte vi mens hun satt på do og jeg utålmodig ventet på å få avslutte hennes ærende, skylle ned og fortsette å støvsuge. Om du drar fra meg blir jeg så trist at jeg kommer til å gråte alle dagene. Hun ser scenarioet framfor seg, stemmen er skrekkslagen. Jeg faller i kne foran doen og holder henne tett inntil meg. Jeg lover at jeg  aldri kommer til å forlate henne. Hun lover det samme tilbake. Herlig øyeblikk. Fantastisk setting. Tvilsom odør.

Reklamer

6 kommentar to “Jeg går aldri fra deg”

 1. Bergljot Says:

  Nydelig øyeblikk;-) Jeg har en sjuåring som fortsatt påstår at han er kjæresten min. Jeg tvilholder på «forholdet» vårt… for jeg vet jo at det ikke er lenge til han dumper meg.

 2. Pia Says:

  Skjønt skrevet.
  Er bare innom for å ønske deg og dine et riktig godt nytt år! Lykke til videre med Himmelfisk – håper det tar av i 2011:)

  • B Says:

   Takk, Pia! Himmelfisk er ennå en smule blyg, men går i terapi for å takle åpne sletter, heiser og høyder…/klem

 3. Elin Says:

  Jeg er godt kjent med vakre øyeblikk på do, har to gutter på 5 og 8 som definitivt tenker best når de sitter på ramma.. 🙂 Forøvrig syns jeg bloggen din er kjempefin, du skriver så bra om så mye jeg kjenner meg igjen i. Keep up the good work, tønnefasong eller ikke. Hilsen en trinn Tromsøværing. (Ikke såå langt fra Kvænangen, vet du!)

  • B Says:

   Hei trinne tromsøværing, hot harstadværing her!
   Ja visst er det slik at ungenes gullkorn gjerne kommer når de sitter på do. Det er vel kanskje for at de der ikke kan fokusere på så mye annet enn nuet…/klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: