Nød lærer naken kvinne…osv

Da jeg var gravid med Lillesøster hadde jeg dilla på Krone-is. Jeg kjøpte gjerne to stykker i slengen så «Storebror også skulle få». Så trøkka jeg inn begge isene i et imponerende jafs før resten av den lille fine familien kom hjem, og ønsket dem velkommen med en dundrende skallebank midt i panna. Fatter ikke hvorfor jeg snek rundt og hadde hemmeligheter i frysen. Ingen brydde seg jo i det hele tatt. Lett patetisk. Men behovet var stort og umettelig, og da bekkenløsningen slo til på slutten var det vanskelig å selv administrere innkjøpet. Det var bare en ting som funket, og det var å sykle. Bare jeg klarte å balansere røven opp på setet, og lene meg litt bakover sånn at framhjulet ikke ble for hardt presset, så kom jeg meg fint fram i verden. Jeg vurderte faktisk seriøst å sykle inn på Rema1000 for å handle den der forbaskede isen. Litt nochalant bare skli sakte forbi is-disken og fiske med seg et par godsaker i farta. Og var det kø så tenkte jeg at jeg lett skulle kunne holde sykkelen oppe med min fleksible kropp et par minutter, og stirre tilbake med spinngale, vidåpne øyner om noen hadde behov for å glo. For et syn det hadde vært. Reimen til sykkelhjelmen satt i tillegg litt for stramt rundt kinnene. Det ble ikke noe av planene, jeg tror det ble fødsel istedet. Men kart over Rema1000 og en trestegs-plan finnes ennå.

Hva vil jeg med dette?
Jo: Fortelle at jeg ikke har dilla på noe ennå for de som er interesserte. Og så vil jeg at alle forstår at ens liv blir så mye mer spennende når man sniker seg rundt litt. Og sist men ikke minst vil jeg at mine kjære lesere skal forstå at man faktisk kan legge på seg i øverste etasje også når man er gravid. Det heter kranie-ødem. Eller noe.

Reklamer

Én kommentar to “Nød lærer naken kvinne…osv”

  1. Hilde Says:

    Herlig! Nå lo jeg godt! 🙂 Ser for meg en høygravid dame på sykkel inne på Rema 🙂 Og ja, ødemene (eller fettet, for den saks skyld) kan komme hvor som helst på den gravide kroppen… Been there, done that! 3 ganger!
    Lykke til med mangelen på paniske anfall av lyster 🙂 Håper du slipper lett unna denne gangen 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: