Cirkle of life

Altså. Mitt hår. Langt bak i hjernen minnes jeg noe om at det er helt vanlig å miste hår når man ammer. Det er ikke kult når man har slike mengder som jeg har. Bare jeg blinker ekstra hardt med øynene, eller tenker kompliserte tanker raser det mengder med pels ned på gulvet. Springer man fort gjennom rommet, rører liksom gulvet på seg på en rar måte. Og min kjære lånte lua mi på jobb en dag, og han satt på toget og så ut som en halvskummel heks med fjonene som stakk ut litt her og der. I tillegg ser han mutt ut når han sitter på tog, livredd for at noen skulle finne på å småsnakke med han. Det er virkelig en egenskap han ikke besitter, smalltalking. Og han satt altså der med sitt mutte oppsyn og disse latterlige fjonene. Herlig med kontraster. Sur og morsom er min favoritt. Hvor skulle jeg, jo: Sluk. For slukene her hjemme er tette. Overbelastet av mitt hår, antagelig. Og da, her kommer poenget med dagens tanker, synes jeg det er så fint å tenke på at symbiosen er slik: Jeg føder barn, ammer, får hormonsprell, mister hår. Mens min mann renser sluk. Jeg er strålende fornøyd med fordelingen.

2 kommentar to “Cirkle of life”

 1. Åshild i bestemors hage Says:

  Her i huset er det ikke en gang nødvendig at jeg ammer for at mannen renser slukene. Nå jeg forresten langt over ammealder også. Så derfor er jeg spesielt glad for at det ikke har noen sammenheng.

  Slik er arbeidsfordelingen på mange områder her; typisk kjønnsbasert. Jeg skal stryke mange skjorter for å slippe og skifte dekk på bilen.

  Du skriver utrolig bra.

 2. Carina Says:

  Haha. En slik fordeling har vi også innarbeidet. For å sikre at den holder seg slik, sørget jeg for å brekke og bære meg noe voldsomt sist mannen renset sluket. Tror jeg påstod at jeg kastet opp også. Så har man liksom sørget for at han unngår slikt mas og kjas i fremtiden.

  Vet ikke om jeg har sagt det, men hurra for at du og dine fine fortellinger er tilbake!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: