Finally

Svensken lister seg ut fra vaskerommet. På en sånn overdrevet liste seg-måte som man gjør av og til. På tå, og med veldig pendlende armer, og krum rygg. Han har akkurat fått Sol til å sove i vognen der inne, sentrifugeringen har en fantastisk effekt på den lille damen. Now she sleeps, visker han stolt med overdreven hysj-pekefinger foran munnen.

Til dere som ikke er foreldre ennå kan jeg fortelle at man tar i bruk det engelske språk når det er noe man vil ha sagt uten at barna skal fatte. For eksempel når man må planlegge overraskelser eller baksnakke noen. Tror vi har kranglet på engelsk også når jeg tenker meg om. Denne flotte mulighetet blir borte når barna er ca ni og begynner å fatte hva No I didn´t get a present for our sons birthday tomorrow, it was YOU who were supposed to do that, silly idiot! betyr.

Så grunnen til at han visker på engelsk nå er altså fordi han vet at hun ikke har lært seg det ennå, Sola vår. Og da er det ingen spesielt stor fare for at hun våkner og roper tilbake at hun eventuelt ikke sover, bare lader batteriene.

Han er så klok, min mann. Så inn i granskauet klok.

4 kommentar to “Finally”

 1. Tina Says:

  Love it! 😉

 2. Lene Kristin Says:

  Minner, minner 🙂
  … våre nesten-fireåringer har for øvrig lært faretruende mye engelsk 😉

 3. mammamy Says:

  Ser ALT føre meg! Kanonmorsomt. Du må vera den absolutt beste skribenten i bloggeland!! :))

 4. Carina Says:

  Herlig! Du skriver så levende og godt at jeg føler at jeg er der selv…:) Vaskemaskin og støvsuger, helst samtidig, hadde samme effekt på lillemor her i huset..nå er hun riktignok livredd støvsugeren. Kjekt det også i grunn;) God tirsdag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: