Tabell-idyll

Vi har fine morgenstunder. Som oftest er det bare jeg og Storebror. Og alltid fra halv åtte til åtte.

Pappaen drar på jobb veldig tidlig. Vet faktisk ikke helt når han drar, har ALDRI vært våken på den tiden av døgnet. Men en gang mellom fire og sju på morgenen tror jeg hans dag starter. Og Lillesøster er en sovedame, hennes biologiske sirene går i gang åtte-halv ni.

Men før det er det deilig stille. Storebror leser høyt fra avisen, over sitt knekkebrød med ost. Han leser helst tabeller. Lister opp navn og land og lag. Det kan være fotball, cricket eller det islandske cupen i synkronsvømming for damer. Så diskuterer vi tabellen han nettopp har lest, analyserer og omrangerer navnene. Eller landene. For vi synes for eksempel at Italia bør være  bedre på polo enn England, vi elsker jo Italia. Så den tabellen gjør vi om, svisj. Over knekkebrødet med ost.

Av og til tar  Storebror tak i tabeller over noe som han ikke har noen aning hva er, det er utrolig interssant å høre på.

Han er en liten analytiker, this son of mine. Gleder meg til å se hva han vil jobbe med i framtiden. Meteorolog? Bingovert? Fugletitter? NASA-sjef?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: